LEDWARE: Plánované zveřejňování obsahu

LEDWARE: Plánované zveřejňování obsahu

LEDWARE: Plánované zveřejňování obsahu

Systém LEDWARE se neustále vyvíjí a přináší nové funkce, které zlepšují jeho uživatelskou přívětivost a rozšiřují možnosti využití. Jednou z posledních inovací je plánované zveřejňování obsahu ve formě obrázků, jako jsou například fotky nebo reklamní bannery, a to v rámci spořiče obrazovky či hlavního carouselu.

Jak plánované zveřejňování funguje?

Nová funkce umožňuje administrátorům předem nastavit, kdy a v jakém období se má konkrétní obrázek či banner zobrazit. Ať už se jedná o propagaci nadcházející akce, sezónní reklamu, nebo rotaci fotografií, nyní můžete naplánovat zveřejnění přesně podle svých potřeb. Tato možnost vám umožní efektivně řídit vizuální komunikaci s občany, aniž byste museli ručně aktualizovat obsah.

Hlavní výhody funkce

  • Časová efektivita: Díky možnosti předem naplánovat zveřejnění obsahu ušetříte čas a zajistíte, že se správné obrázky zobrazí ve správný moment. Můžete si například naplánovat týdenní reklamní bannery a nechat systém automaticky řídit jejich zobrazení.
  • Lepší cílení obsahu: Plánováním obsahu podle datumu můžete lépe cílit na specifické události nebo období, jako jsou například svátky, sezónní akce a jiné důležité momenty. Tímto způsobem můžete maximalizovat dopad vašich vizuálních sdělení.
  • Flexibilita zobrazení: Podpora zobrazení v rámci různých segmentů zajišťuje konzistentní prezentaci obsahu napříč celým systémem.

Jednoduchá správa obsahu

Správa plánovaného obsahu je navržena tak, aby byla co nejjednodušší. Administrátoři mohou prostřednictvím intuitivního rozhraní snadno nastavit data pro zobrazení jednotlivých obrázků nebo bannerů. Tento proces je rychlý a přehledný, což umožňuje snadnou správu i většího množství vizuálního obsahu.

Více než 680 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

obchod@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže