DigiDay létá nad městy  a obcemi

DigiDay létá nad městy  a obcemi

DigiDay létá nad městy  a obcemi

V dnešní zrychlené době, kdy se na nás valí informace ze všech stran je těžké zaujmout a zanechat v něčí mysli jakékoliv sdělení, které chcete prezentovat. 

Nejefektivnějším formátem současnosti je bezesporu video. Informace podpořené současně obrazem a zvukem mají dle všech průzkumů mnohem větší dopad, než například pouhé textové sdělení. Video z vaší obce se tudíž může stát tím, co vás zvýrazní, dostane vás před ostatní.

Zvyšte prestiž a přilákejte návštěvníky

 V rámci našeho digitálního studia DigiDay Creative se mimo jiné zabýváme tvorbou reklamního videa pro obce a města, ale také výrobou panoramatických a leteckých snímků. Na začátku by asi bylo dobré předeslat, co natočení takového reklamního spotu obcím přinese. Dobře udělané obecní „image“ video a snímky v první řadě zvyšují turistickou atraktivitu místa. 

Ale nejen ji, obec či město tím podporuje růst místního podnikání, prezentuje značku obce, zvyšuje povědomí a vytváří působivou identitu. Zároveň může propagovat podporu společenského a kulturního života

Pro následující generace zdokumentuje festivaly, tradice či místní zvyky. Jsme kreativci, kteří natočí nejen reklamní video, ale s pečlivostí pro vaši obec navrhnou jednotný vizuální styl a vybudují vaší identitu. Můžeme pro vás vytvořit tzv. merchandise neboli propagační a reklamní předměty, které můžete věnovat například při setkání s partnery a hosty. 

Měla by každá obec takové video mít?

Nabízí se jednoduchá odpověď – ANO. A teď se jistě ptáte proč? 

Video má výborný dosah a při publikování na stránkách obce nebo sociálních sítích zapojí sledující do dění. Jakákoliv propagace zvyšuje povědomí o konkrétním místě a naláká návštěvníky a turisty. Zároveň se tímto způsobem buduje atraktivita a důvěra v očích široké veřejnosti. Reklamní obecní video slouží jako vizuální vizitka, která má za cíl nejen informovat, ale také vzbudit zájem a pocity hrdosti mezi obyvateli, a přilákat investory.

Jaké videoslužby DigiDay poskytuje?

Reklamní video pro města a obce natočené dronem z ptačí perspektivy. Reklamní spot, který precizními leteckými záběry představuje obec v celé její kráse.

Panoramatické snímky obce. 

Svým způsobem se jedná o určitý druh virtuální prohlídky z ptačí perspektivy, kterou si může uživatel zoomovat.

Letecké snímky obce

Klasické fotografie “shora”, které dron během letu “nacvaká”.
A nezapomeňte, že Všechny naše služby můžeme poskytovat v režimu náhradního plnění.

Více než 680 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

obchod@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže