Nová éra komunikace ve Stonavě: Elektronická úřední deska

Nová éra komunikace ve Stonavě: Elektronická úřední deska

Před radnicí ve Stonavě jsme nedávno nainstalovali novou elektronickou úřední desku, která obci v okrese Karviná výrazně pomůže s informovaností široké veřejnosti. Byla zde nahrazena původní úřední nástěnka, která fungovala v již poněkud historickém módu: vitrína – papíry – špendlíky. Důležité písemnosti jsou tak nyní pro obyvatelstvo seřazeny mnohem přehledněji a vše plně koresponduje s nedávnou modernizací radniční budovy.

Starosta StonavyTomáš Wawrzyk (ANO), se k instalaci vyjádřil na TV Polar takto: „Pořídili jsme novou elektronickou úřední desku. Ta původní byla na fasádě obecního úřadu. Při rekonstrukci OÚ jsme ji sundali a nahradili touto. Deska umožňuje to, že se občan může podívat do archivu, co se týče fotografií, nebo zpětně shlédnout vysílání TV POLAR – Stonavský expres.“


Ano, elektronická úřední deska mimo jiné umožňuje přehrávat videosoubory a je plně v souladu s možnostmi webových stránek obce. Zbývá tak pouze dodat, že Stonava vykročila nejen k inovacím v oblasti digitalizace tou správnou nohou a jsme rádi, že si coby průvodce na cestu zvolila firmu DigiDay Czech. Obec, která byla dle dochovaných písemných pramenů založena kdysi dávno vladykou jménem Hanke von Stoen, na její minulost a růst měla neoddiskutovatelný vliv přítomnost ložisek černého uhlí, a v roce 2000 byla vyhlášena obcí Moravskoslezského kraje, nyní mění svůj ráz a stává se vzorem pro mnoho jiných.

Více než 680 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

obchod@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže